gömme rezervuar servisi - An Overview

Wiki Article

Your browser isn’t supported any longer. Update it to get the most effective YouTube practical experience and our most recent options. Learn more

Su girişini gömme rezervuara bağlıyoruz. Su girişi, gömme rezervuarınızın su girişi bağlantısına uygun olmalıdır.

Sıklıkla arızalan gömme rezervuarların tamir hizmetini deneyimli ustalarımız ile yapıyoruz. Yaptığımız klozet tamirleri için one yıl parça garantisi veriyoruz.

Tüm Bağlantılar: Tüm bağlantıları ve montaj noktalarını tekrar kontrol edin. Her şeyin sıkıca oturduğundan ve doğru bir şekilde bağlandığından emin olun.

Your browser isn’t supported any longer. Update it to find the best YouTube knowledge and our most recent attributes. Learn more

Temizlik: Montaj yapılacak alanın temiz ve düz olduğundan emin olun. Toz ve kalıntılar, montaj sırasında sorunlara yol açabilir.

Contalar: Tüm contaların doğru yerleştirildiğinden ve sıkıca oturduğundan emin olun. Sızdırmazlık sağlamak için gerekirse silikon kullanın.

It is possible to email the site proprietor to let them know you were being blocked. Make sure you include things like gömme rezervuar Everything you have been carrying out when this site came up as well as Cloudflare Ray ID identified at the bottom of this web page.

Müşterilerin mükemmel biçimde bir araya getirilmiş farklı bir banyo tasarımı elde etmelerine yardımcı olur

Schwab sifon grupları mükemmel tasarım ve uzun ömürlü basınca dayanıklı uzun zaman kullanıma dayanıklı yıpranma ve bozulma yapmayan bir Schwab ürünüdür. Schwab markalı bir rezervuar ve asma klozet aldığınız zaman mutlaka servise kurulum yaptırmanızı öneririz. Schwab gurubu kurum yapılmadan önce Schwab rezervuar parçaları tek tek düzgün bir şekilde montajı yapılmalı daha sonra duvarı montaj yapılmalı. Schwab asma rezervuar grubu sıva ve seramik yapıldıktan sonra Schwab rezervuara su vermeden bir gömme rezervuar servisi miktar su boş kovaya aktarılmalı ve daha sonra Schwab rezervuara ve asma klozete suyu verilmeli.

Ayrıca, İstanbul'da Avcılar ve Ataşehir'deki gömme rezervuar mağazalarının yanı sıra, three hundred'10 fazla aktif bayisiyle Marmara bölgesinde en geniş marka yelpazesine sahip tedarik zinciri hizmeti sunuyor.

Serel rezervuar ürünlerimiz TSE ve ISO standartlarında üstün teknoloji ile üretilmekte olup gerek montaj gerekse kullanım esnasında aşağıdaki konulara gösterdiğiniz özen ile sizlere uzun yıllar sorunsuz hizmet verecektir

Eski parçalar yerlerinden çıkarıldıktan sonra yerlerine gömme rezervuar servisi yenileri takılır ve İngiliz anahtarı ile bu parçalara su hortumu bağlanır. Son aşamada rezervuar kapağı yerine yerleştirilerek somunlar sıkılır.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunduğu, ilgili markanın ürünlerine gömme rezervuar servisi “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Geberit gömme rezervuar present day banyo tesisatının klasikleridir ve 50 yılı aşkın bir süredir dünya çapında milyonlar tarafından kullanılmaktadır.

Report this wiki page