Indicators on gömme rezervuar You Should Know

Wiki Article

Ayrıca Gömme rezervuar alırken bu ürünlerin yanında basma butonu yani kapak ve ankastre taharet stop valfi de almanız gerekir.

Su girişini gömme rezervuara bağlıyoruz. Su girişi, gömme rezervuarınızın su girişi bağlantısına uygun olmalıdır.

Çift kademeli klozet iç takımlarının tasarımlarında ise su tasarrufu ön planda tutulur. Bu modellerde kademelerden biri daha az diğeri ise daha fazla su akıtacak şekilde iki farklı seçenek kullanıcılara sunulur.

Klozet Bağlantısı: Klozetin rezervuara düzgün bir şekilde bağlandığından emin olun. Contaların doğru yerleştirildiğinden ve bağlantıların sıkı olduğundan emin olun.

Montaj öncesi tesisatınızdaki suyu bir miktar boşa akıtarak borulardaki kum , çakıl vb. atıkların temizlenmesinin sağlanılması

Değişimden önce su bağlantısının kesilmesi ve tankın boşaltılması gerekir. Ardından alttaki somunlar anahtarla açılarak rezervuar kapağı çıkarılır.

Your browser isn’t supported any longer. Update it to obtain the finest YouTube knowledge and our newest features. Learn more

It is possible to email the internet site owner to let them know you ended up blocked. Please gömme rezervuar servisi involve That which you had been executing when this page arrived up and the Cloudflare Ray ID found at The underside of this site.

Panel Montajı: Kumanda panelini montaj kılavuzuna uygun şekilde monte edin. Panelin doğru çalıştığından ve düzgün bir şekilde yerleştirildiğinden emin olun.

Ancak iç kısımda gömme rezervuar oluşacak kirlenmelerde süreç birz daha zor. Bu gömme rezervuar nedenle kirlenmeye sebep olan etkileri bilmek isteyebilirsiniz. Evde kullandığınız Vitra ya da farklı bir marka rezervuar sisteminin içinin kirlenme sebeplerini şu şekilde açıklayabiliriz…

Ayrıca, İstanbul'da Avcılar ve Ataşehir'deki mağazalarının yanı sıra, three hundred'ten fazla aktif bayisiyle Marmara bölgesinde en geniş marka yelpazesine sahip tedarik zinciri hizmeti sunuyor.

Böylece kimyasal kalıntıların ve deterjanın kalıntılarının temizlenmesine lawnımcı olacaktır. Rezervuarın içine temiz su eklenerek yeniden doldurun. Yenilenmiş suyun kalitesini kontrol etmek için uygun gözlem yapabilirsiniz.

Eski parçalar yerlerinden çıkarıldıktan sonra yerlerine yenileri takılır ve İngiliz anahtarı ile bu parçalara su hortumu bağlanır. Son aşamada rezervuar kapağı yerine gömme rezervuar yerleştirilerek somunlar sıkılır.

Your browser isn’t supported anymore. Update it gömme rezervuar servisi to have the greatest YouTube working experience and our most recent functions. Find out more

Your browser isn’t supported any more. Update it to have the very best YouTube knowledge and our newest features. Learn more

Report this wiki page